Ha szeretne elsőként értesülni a ServiPack híreiről, akcióiról, kérjük adja meg e-mail címét!
Feliratkozás
A Servipack Hírlevélre történő feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy a részünkre megadott személyes adatait a honlapunkon megtalálható Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezeljük.
Kérje árajánlatunkat
Kattintson ide!
Elindult weboldalunk!

Tisztelt Látogató!

Örömmel üdvözöljük Önt frissen elindult weboldalunkon, amelynek célja, hogy segítsen megismertetni Önnel cégünket és tevékenységét, illetve megkönnyítse a termékeink közötti eligazodást.

A honlap az elkövetkező időszakban, folyamatosan bővülni, és frissülni fog, ezért kérjük, látogasson vissza később is, hogy ne maradjon le semmi fontos információról. Többek között, hamarosan elkészül az új elektronikus katalógusunk is, amit bármikor könnyedén fel fog tudni lapozni a jövőben.

Addig is ismerje meg termékeinket és partnereinket, akikkel közösen mindig a minőségre törekszünk, mint a termékek, mint a szolgáltatások terén. Egy egyszerű kattintással elnavigálhatnak partnereink weboldalára is további hasznos információkért.
A hírek menüpont alatt követheti nyomon a cégünkkel és termékeivel kapcsolatos legújabb, fontosabb eseményeket, újdonságokat, de akár hírlevelünkre is feliratkozhat egy gyors regisztrációval.

Amennyiben sikerült felkeltenünk szíves érdeklődését, és további információra van szüksége, kérje bátran munkatársaink segítségét a kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségek valamelyikén.
Köszönjük látogatását, reméljük, hamarosan viszontláthatjuk!

Tisztelettel:
Servipack Kft. csapata