Ha szeretne elsőként értesülni a ServiPack híreiről, akcióiról, kérjük adja meg e-mail címét!
Feliratkozás
A Servipack Hírlevélre történő feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy a részünkre megadott személyes adatait a honlapunkon megtalálható Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezeljük.
Kérje árajánlatunkat
Kattintson ide!
Tannéa® Lait 43% Tejcsokoládé

Olivier és Nicolas de Loisy számára, a csokoládéban jelen lévő magas cukortartalom a kakaó aromájának kifejezésének fő gátlója. Ez különösen igaz a tejcsokoládék esetében, hiszen, a hozzáadott cukron felül a tejpor is hozzájárul ehhez az édes érzéshez.
Számos csokoládékészítő választja azt az utat, hogy megnöveli a kakaótartalmat ennek orvoslására: egy olyan megoldás, amely sajnálatos módon, a tejcsokoládénak sötét színt generál, miközben a fogyasztók érzékenyek a tejes színre.
Az új Tannéa® Lait 43% tejcsokoládé (100% Madagaszkár, Criollo kakaóbab, Sambirano típusú) tökéletes egyensúlyt teremt a kakaó/tej/cukor között, és lehetővé teszi a Madagaszkári kakaó kvalitásainak kifejezésre jutását.

AROMA TULAJDONSÁGOK

Kóstoláskor, az aromák széles spektrumát fedezzük fel a szánkban rögtön a szájba vételkor, sűrű, de friss, olvadáskor az aszalt gyümölcsök aromái szabadulnak fel, majd a méz és fűszerek jegyei is megjelennek, hosszantartó ízzel a szájban, mint az étcsokoládé esetében.

CSOMAGOLÁS 

4 x (5 x 1 kg) / karton.