Ha szeretne elsőként értesülni a ServiPack híreiről, akcióiról, kérjük adja meg e-mail címét!
Feliratkozás
A Servipack Hírlevélre történő feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy a részünkre megadott személyes adatait a honlapunkon megtalálható Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezeljük.
Kérje árajánlatunkat
Kattintson ide!
Fagyasztott termékek

GYORSFAGYASZTOTT GYÜMÖLCSÖK, GYÜMÖLCSKÉSZÍTMÉNYEK

RAVIFRUIT

Több, mint 30 éves tapasztalattal a háta mögött, Ravifruit mindig törekedett arra, hogy termékeik a minőséget képviseljék. Alapvető érték számukra a természet tiszteletben tartása, az autentikus ízek megőrzése, a szakemberek felé való elkötelezettség. A vállalat a szakmai tapasztalatát és a gyümölcsök ismeretét felhasználva olyan termékpalettát állított össze partnereinek, amelyek a gasztronómia számos területén segíthetik a mesterek munkáját, mint például a pékmesterekét, a cukrászmesterekét, a vendéglátó szakemberekét, a fagylaltkészítőkét vagy akár a barmenekét. Terméklistájukban megtalálhatók a gyorsfagyasztott gyümölcsök, gyorsfagyasztott és pasztőrözött gyümölcspürék, gyümölcsöntetek, jégkrémek és szorbék.

További részletekért kattintson ide! (Angol nyelven)

GYORSFAGYASZTOTT PÉKÁRUK

BRIDOR

A francia gyártó vállalat több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kiváló minőségű gyorsfagyasztott pékáruk gyártásában. Termékeik előállítása során mindig a minőséget helyezik előtérbe, és tartják szem előtt eredeti receptek és minőségi alapanyagok felhasználásával. Munkájukat többek között olyan elismert pékmesterek is segítik, mint például Frédéric Lalos. A termékek nyomon követhetőségét, az élelmiszerek biztonságát a modern és nagy hatékonyságú minőségi rendszerek biztosítják. A filozófiájuk, hogy minden ügyfél számára egyszerre biztosítsák a mesteremberek nyújtotta minőséget és a praktikus megoldásokat. Termékeik, a péksütemények és kenyerek elérhetők nyers, előkelesztett vagy elősütött állapotban.

További részletekért kattintson ide! (Angol nyelven)