Ha szeretne elsőként értesülni a ServiPack híreiről, akcióiról, kérjük adja meg e-mail címét!
Feliratkozás
A Servipack Hírlevélre történő feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy a részünkre megadott személyes adatait a honlapunkon megtalálható Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezeljük.
Kérje árajánlatunkat
Kattintson ide!
Száraz áru

Kakaó és csokoládé, olajos magvak és származékaik, bevonó anyagok, fondánok, aromák, malomipari termékek, gyümölcsbefőttek.

LA NANCEIENNE

Lotaringiai családi vállalkozás, amely több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a fűszerkeverékek gyártásában. Fűszerek, fűszerkeverékek széles választékát kínálják ügyfeleiknek alapfűszerektől a különleges fűszerekig.

CHOCOLATERIE DE L’OPÉRA

Családi vállalkozás, amelyben több generáció óta öröklődik a szaktudás. A ritka kakaófélék felkutatásától a receptúrák és a gyártási folyamatok megalkotásán át mindig a tökéletességre törekednek. Termékeik kizárólag gasztronómiai szakemberek részére elérhetők, kiskereskedelmi forgalomban nem kaphatók, ezzel is biztosítva partnereik számára az egyediséget. Pures Plantations® termékcsalád az ültetvény szelektált eredeti, kitűnő csokoládékat foglalja magában.

További részletekért kattintson ide! (Angol nyelven)

JEAN DUCOURTIEUX

A márkát több mint 50 éve alapította Jean Ducourtieux francia cukrászmester. Praktikus és ízletes minőségi termékeket kínál, hogy megkönnyítsék a kulináris területen dolgozó szakemberek mindennapjait megőrizve a termékek házias készítésű jellegét. Olyan készre sütött, tölthető tészták találhatók a kínálatban, mint például az égetett, a leveles, az omlós, vagy a piskótatészták, édes és sós változatban, kisebb és nagyobb formákban.

További részletekért kattintson ide! (Francia nyelven)

Néhány dolog, amiért előnyös lehet a használatuk:

  • időmegtakarítás,
  • minőség - ’Házias jelleg’
  • könnyű tárolás
  • gyors hozzáférhetőség
  • követhető anyagköltségek
  • rendszeres adagok
  • egyedi felhasználási mód