Citromkrémes tart 750g
A francia sütemények klasszikusa
Az általunk ismert citromtorta egyenesen Philadelphiából származik.
Elisabeth Goodwell találta fel és kodifikálta 1806-ban, és ma már a francia cukrászművészet középpontjában áll.
Mint minden cukrászmestert, a Boncolacot is az a törekvés vezérelte, hogy ezt az alapvető desszertet a sajátjává tegye. Séfjei tehát képességeiket és szaktudásukat arra használták fel, hogy egy 10 darabra vágott citromtortát hozzanak létre, pontosan azt, amit minden vendéglős szeretne.
Krémes textúrájával a tortát még inkább megkülönbözteti citromos íze. Omlós tésztában, citromos töltelékkel és fényes mázzal.
Citromos tortánk a citromos ízek kedvelőinek egy valódi költemény, és emellett előre vágott formájának köszönhetően könnyen felszolgálható.
A termékeik minőségének megőrzésére irányuló törekvésüknek megfelelően a 10 darabos, előre vágott citromtorta a GEMRCN követelményeinek megfelelően készül. Mesterséges aromát, tartósítószert és színezéket sem tartalmaz.
Elkészítési útmutató
Sütőben:
Melegítse elő a sütőt 180°C-ra (gázsütő esetén 7-es fokozat) 5 percre.
Vegye ki a tortát a fagyasztóból, és távolítsa el az átlátszó műanyag csomagolást. Helyezze a tortát egy sütőlemezre. Tegye a sütőbe 5 percre.
Tálalás előtt hagyja hűlni körülbelül tíz percig.
Hűtőben:
Vegye ki a tortát a fagyasztóból, és távolítsa el az átlátszó műanyag csomagolást. Tegye egy tálra.
Átmérő: 27 cm
Nettó tömeg: 750 g/db
Gyűjtőcsomag: 8 db/karton