SORBIUM 35 / SORBET STABILIZÁTOR
A Sorbium egy stabilizáló keverék, amely a sorbet minőségének és eltarthatóságának javítására szolgál. Összetétele válogatott textúrák kombinációján alapul, amelyek lehetővé teszik a víz stabilizálását a nagy kristályok kialakulásának korlátozásával, a túlfolyás javítását, szabályozzák az olvadás sebességét és a textúra optimalizálását az optimális ízminőség érdekében.
Tulajdonságok: stabilizátor, sűrítőanyag
Ajánlott adagolás: 0,2-0,5%
Tipikus alkalmazási terület: SORBET
Megjegyzések / korlátozások:
Az adagolást a felhasznált gyümölcstípusnak és az ízlésnek megfelelően kell beállítani. Túladagolás esetén túlságosan viszkózus ízű sorbetet eredményezhet, és ronthatja az ízélményt a fogyasztás során.
Nettó tömeg: 800g/doboz