Gyorsfagyasztott édesített fehér húsú őszibarackpüré
10% hozzáadott cukorral
Származási hely: Franciaország (Rhône völgye)
BRIX : 19,5
Ponthier által használt fehér húsú őszibarackot a franciaországi Rhône-völgyben termesztik. Éppen ebben a régióban virágzik a barack a legjobban, különösen a mérsékelt és meleg éghajlatnak, a napsütés mértékének és a talaj vízelvezetésének köszönhetően. A betakarítást kézzel a teljes érettségi fok elérésekor végzik, majd a gyümölcsöket óvatosan szállítják be az üzembe. A kiválasztott fehér húsú őszibarack csodálatos ízű, fehér húsú és illatos, édes, de kissé savanykás. A magot körülölelő rózsaszínű megjelenése a pürének friss és világos színt kölcsönöz.
1 kg / tégely
6 x 1 kg / karton